Νέα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τρόποι παραγγελίας

  • Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της ιστοσελίδας φτιάχνοντας ένα καλάθι επιθυμητών ειδών. Αν ενδιαφέρεστε για πάνω από 4-5 είδη σας παρακαλούμε να στείλετε το αίτημά σας αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας ή, αν δεν έχετε αυτήν την δυνατότητα, με fax.
  • Για να ζητήσετε προσφορά ή και να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας είναι απαραίτητο πρώτα να εγγραφείτε προκειμένου να λάβουμε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την έκδοση των παραστατικών και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Η εγγραφή σας έχει το πλεονέκτημα ότι καταχωρείτε τα στοιχεία σας μια φορά. Την επόμενη χρειάζεται μόνο η e-mail διεύθυνσή σας και ο προσωπικός σας κωδικός. Δηλώνουμε ότι θεωρούμε τα στοιχεία σας απόρρητα, μόνο για τη χρήση που τα δώσατε και δεν θα τα κοινοποιήσουμε σε κανέναν χωρίς την έγκρισή σας.
  • Επιλέγετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν φτιάχνοντας ένα καλάθι επιθυμητών ειδών.
  • Όταν το καλάθι συμπληρωθεί επιλέγετε ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
  • Αφού λάβουμε την παραγγελία σας (το καλάθι), σας στέλνουμε πίσω, με e-mail τυπωμένη προσφορά με τα άμεσα διαθέσιμα είδη και τις τιμές τους. Εφ' όσον συμφωνείτε και θέλετε να προχωρήσετε σε παραγγελία μας απαντάτε με σχετικό e-mail, τηλεφωνο ή fax. Μπορεί να χρειαστεί και τηλεφωνική επαφή από μεριάς μας για επιβεβαίωση, τυχόν διευκρινήσεις και οδηγίες αποστολής / πληρωμής. Δεν πρόκειται να σας στείλουμε τίποτα, αν πρώτα δεν έχουμε τη δική σας καθαρή συγκατάθεση γι' αυτό.
  • Ο τρόπος αυτός, έχει το πλεονέκτημα της προσωπικής εξυπηρέτησης, κάτι που ταιριάζει στα εξειδικευμένα είδη που διαθέτουμε.

eppaggelmatias

ΓΙΑ ΤΟΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

erasitexnis

ΓΙΑ ΤΟΝ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Πνευματικά δικαιώματα Xρυσοτεχνική © 2014, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος