Νέα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εταιρεία

Η Χρυσοτεχνική ΕΠΕ εισάγει και εμπορεύεται τα καλύτερα εργαλεία, μηχανήματα και υλικά αργυροχρυσοχοΐας απ' όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία έχει ιστορία πάνω από 60 χρόνια, αποτελώντας συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας του ιδρυτή της Γεωργίου Ιωαννίδη, πάντα στον κλάδο της ωρολογοποιίας - χρυσοχοΐας. Με την σημερινή νομική μορφή της υπάρχει από το 1982.

Ανάμεσα στους προμηθευτές μας είναι οι πιο γνωστές εταιρείες του κλάδου, όπως η RANSOM & RANDOLPH (πυροχώματα), CASTALDO (λάστιχα για καλούπια), RAYTECH USA (δονητές μπουράτα), Ν&Ν SWISS (φρέζες), DURSTON (έλαστρα, εργαλεία), NEUTEC USA (χυτόπρεσσες, laser), VALLORBE SWISS (λίμες και καλέμια), FR. DICK (εργαλεία χειρός, λίμες), MELT ITALIANA (λέγες), UTG (βούρτσες), ORION (κολλητικές συσκευές σημείου), MENZERNA (ροσσέτα – σαπούνια), METTLER-TOLEDO / OHAUS (ζυγοί ακριβείας) και πολλές άλλες.

Αναζητάμε συνεχώς νέα και καλύτερα προϊόντα και αγωνιζόμαστε για την συνεχή διαθεσιμότητα των αποθεμάτων μας, κάτι που καταφέρνουμε σε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό. Λόγω τω εξειδικευμένων προϊόντων μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην πληροφόρηση, αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση (συντήρηση - επισκευή).

 

Φωτογραφίες από εκθέσεις

eppaggelmatias

ΓΙΑ ΤΟΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

erasitexnis

ΓΙΑ ΤΟΝ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Πνευματικά δικαιώματα Xρυσοτεχνική © 2014, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος